Anonim

Lihat bagaimana keluarga North Carolina menghidupkan dapur gelap yang penuh sesak mereka ke ruang perhimpunan terbuka untuk seluruh keluarga.

Ruang Wide-Open

Apabila pemilik rumah ini memulakan perombakan dapur mereka, rancangan itu adalah untuk membuka ruang dengan mengetuk dinding di antara dapur dan sarapan pagi dan menambahkan lebih banyak cahaya. Tetapi semasa pengubahsuaian mereka menangkap sekilas bumbung bumbung dan memutuskan untuk meninggalkan mereka terdedah.

Hasilnya: Siling pancaran terbuka 16 kaki yang kini menjadi ciri khas dapur.

Tutup Kuarters

Sebelum ini, dapur digelar "dapur satu-butt" kerana anda tidak dapat memuat dua orang di dalamnya pada masa yang sama. Rancangan itu adalah untuk menghapus dinding antara dapur dan sarapan pagi, menambah tingkap dan pulau, dan dimasukkan ke dalam lampu atas.

Pasukan Hijau

Pemilik rumah adalah kedua-dua peguam yang bekerja pada isu-isu alam sekitar, dan mereka mahu pergi hijau - memilih permukaan lestari dan lekapan yang cekap untuk projek mereka. Tingkap besar di atas sink dan skylight memaksimumkan cahaya semula jadi di seluruh ruang. Lantai yang telah siap dibina menyebabkan asap keluar dari rumah. Pulau ini diunggulkan dengan kayu elm yang ditemui semula dalam talian.

Layout yang diperluas

Apabila mereka mengeluarkan dinding antara dapur dan sarapan pagi, ia membuka ruang yang tidak membenarkan satu - tetapi empat puntung - di dapur pada satu masa.

Petua: Mengeluarkan dinding adalah keputusan reka bentuk bajet yang bijak. Ia mengubah ruang tanpa mengubah jejak rumah.

Thread Biasa

Untuk menyatukan dapur, sudut dan ruang tamu, pasangan itu mengulangi elemen penting dalam ketiga-tiga bilik: lantai oak, lekapan lampu loket, dan kayu putih.

Tempat perhimpunan

Sebelum itu, tangga adalah tangkapan untuk semua dapur, sarapan pagi, dan den. Menambah storan di bawah mencipta tempat untuk meletakkan semua item yang digunakan untuk menumpuk di tangga.

Command Central

Kawasan yang diubahsuai di bawah tangga termasuk pusat mesej keluarga, pusat kitar semula yang terletak di luar, dan pantri pelayan.

Pecah dan perintah

Almari pantri pelayan itu sesuai untuk menyimpan kepingan yang jarang digunakan. Titik kecil yang lebih dekat berhampiran tangga tangga rumah pusat kitar semula. Di sini, tong sampah menyimpan bahan-bahan kitar semula yang dipisahkan dan tersembunyi.

Glow Asli

Untuk pantri, mereka menggantikan pintu tradisional dengan pintu kaca yang licin untuk mengaburkan butiran tetapi membenarkan cahaya semula jadi mengalir ke dalam lorong. Pintu poket memelihara ruang kerana mereka tidak perlu membenarkan bilik ayunan untuk pintu hinged tradisional.

Paparan Baru

Sebahagian daripada membuat dapur lebih terbuka diperlukan mengambil ruang dari bilik matahari yang dipasang. Sebelum ini peti sejuk terletak di mana terdapat pintu masuk ke bilik matahari. Walaupun susunan baru dipotong ke dalam rakaman persegi sunroom, menambah pintu Perancis membolehkan mereka membawa cahaya semula jadi ke dalam dapur.

Tonton Video

Tidak bersedia untuk melengkapkan pengubahsuaian dapur keseluruhan? Lakukan secara berperingkat, seperti dapur ini. Lihat bagaimana untuk mencipta pelan dan menjalankannya dari masa ke masa.

Bonus: A Makeover Dapur di Peringkat

Tonton bagaimana pemilik rumah ini mengubah dapur mereka dengan anggaran - dan dalam dua fasa.


Pilihan Editor Jun 26 2019